GM Sune Berg Hansen spiller med i Kronborg Chess Open 2024

GM Sune Berg Hansen: Jagten på den manglende titel i Helsingør Skakklub

Sune Berg Hansen, har sine rødder i Helsingør Skakklub. Han har opnået mange triumfer i sin karriere, men der er én titel, der stadig mangler i hans præmiehylde – Kronborg Chess Open.

En stjerne fra Helsingør Skakklub

Sune Berg Hansen begyndte sin skakrejse i Helsingør Skakklub, hvor han hurtigt viste sit potentiale og begyndte at vinde turneringer. I 1998 opnåede han titlen som stormester.

Imponerende bedrifter

Hansen er en 7-dobbelt Danmarksmester og har repræsenteret Danmark ved skak-OL flere gange. Han har også fungeret som landsholdstræner for skaklandsholdet.

Hansen har ved et hold EM også spillet remis mod GM Magnus Carlsen en af verdens bedste skakspillere. Han er en anerkendt skakskribent for JP/Politikens Hus og driver YouTube-kanalen GM Talks, hvor han deler sin viden og passion for skak.

Jagten på den manglende titel

Til trods for hans mange sejre og titler, er Kronborg Chess Open den eneste turnering i Helsingør Skakklub, som GM Sune Berg Hansen endnu ikke har vundet. Dette gør hans deltagelse i 2024-udgaven af turneringen endnu mere spændende. Vil dette være året, hvor han endelig kan tilføje denne manglende titel til sin præmiehylde?

Vi ser frem til at følge Sune Berg Hansens præstation i Kronborg Chess Open 2024 og ønsker ham held og lykke i jagten på den manglende titel. Uanset udfaldet, er Sune Berg Hansen allerede en stjerne i Helsingør Skakklub og hans deltagelse vil utvivlsomt gøre turneringen endnu mere spændende.

Foto: skak.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *