Spar Nord Helsingør ny sponsor

Kunderådgiver Robert Mench Mésange (th) fra Spar Nords lokale afdeling i Helsingør, der selv spiller en del skak i fritiden sammen med Formand og turneringsarrangør René Fabricius Weichel.

Ny lokal sponsor

Kronborg Chess Open er begejstrede for at annoncere Spar Nord Bank, Helsingør afdeling, som ny sponsor for turneringen. Den lokale bank har besluttet at støtte Danmarks største internationale skakturnering og Helsingør Skakklub. I år fejrer Helsingør Skakklub sit 100-års jubilæum, mens Spar Nord fejrer sit 200-års jubilæum. Derfor var det en naturlig beslutning for den lokale direktør, Piet Petersen, at støtte netop denne lokale begivenhed.

Spar Nord i Helsingør er allerede kendt blandt de lokale foreninger, som hvert år nyder godt af støtte fra banken. Dette bidrager til at fremme foreningslivet i Helsingør kommune. Spar Nord er en af de største banker i landet med 57 filialer spredt over hele Danmark.

Robert M. Mesange, kunderådgiver hos Spar Nord, udtaler:

Det er vigtigt for os i Spar Nord at støtte de lokale initiativer og foreninger, da vi selv er en del af dette samfund. Det er fantastisk at kunne støtte de passionerede mennesker, der arrangerer en skakturnering, der tiltrækker så mange deltagere. Det er interessant, at skakklubben fejrer sit 100-års jubilæum i det samme år, hvor Spar Nord fejrer sit 200-års jubilæum. Det er et sjovt sammentræf.